Charms In Groningen, De Vorlesebühne op kerstavond en de seance in De War

Beste geachte lieve allemaal,

een overzichtelijke hap tot afsluiting van dit jaar.

Donderdag 22 december 12.45 uur: Lunchconcert 'Geleidelijk verliest de mens zijn gedaante...", samen met pianiste Ariadne Verstegen in De Oosterpoort, Groningen http://www.de-oosterpoort.nl/programma/lunchconcert-111118

Vrijdag 23 dec, 20.30 uur: De voorlopige Kerstavond-voorstelling van De Vorlesebühne in Haarlem.  Met Bernhard Christiansen, Jan Veldman, Sylvia Hubers/Gerrie Hondius, Kasper C. Jansen, Maaike Haneveld en Jezus.
muziek: Heug.
Adres: Eetcafé De Hoofdmeester, Zijlstraat 18, Haarlem

Zaterdag 24 dec, 20.00 uur: Ben heel blij om dan zelf eens iets nuttigs te doen te hebben en de eenzamen en de families en de eenzame families uit te mogen nodigen om kerstavond een speciale Vorlesebühne mee te maken. 

VAN KRIBBIGE GRIETJES EN WORSTIGE HANZEN

Hans en Piekje, Sneeuwkipje en de Zeven Kalkoenen, Houtblokje en de Zeven Beren. Een speciale, sprookjesachtige kerstaflevering, waarbij uw favoriete Vorlesers u in feestelijke kleding trakteren op hartverscheurend vreemd familieproza. Begin uw kerst met verwarring en paniek. Neem uw vrienden, familie en geliefden mee.

met  Bernhard Christiansen, Jan Veldman, Sylvia Hubers, Nienke Esther Grooten, Maaike Haneveld en (gepast) Jezus.
muziek: Heug

Wil je je eigen sprookje ook Vorlesen? Dat kan in de rubriek Open Podium (max 3 minuten). Reservering voor het Open podium en voor een heerlijk rieten stoeltje: info@bernhardchristiansen.nl.
prijs: 9 euro, of 6 als je er een goede reden voor hebt (studentenpas, kortingspas)Houtzaagmolen De Ster, Molenpark 3, Utrecht
www.kortvreemdproza.nl

En dan is er op de 26ste mogelijk nog een optreden op een slam in Borken (Duitsland) en

op de 27ste ergens tussen 1 en 2 uur in de ochtend een optreden (naast andere schrijvers) in het radioprogramma Casa Luna (radio 1). Als het mij dan tenminste nog lukt om gebaseerd op kerst en prullenbak iets te schrijven.

Op donderdag 29 december wordt het weer eens tijd om dode dichters op te roepen (zoals eerder op Oerol en allerlei andere plekken geprobeerd). Mijn seance "Multatuli, hoort u mij?" speelt in De War, Kleine Koppel 40, Amersfoort. Met uittree (waardebepaling achteraf).

Tenslotte vieren wij op 30 december vermoedelijk de 106ste verjaardag van Daniil Charms, ergens in Amsterdam.
En daarna is dan ook alles weer voorbij, dan komt nog een dagje oorlog, verder niets.

www.bernhardchristiansen.nl

Back to top