correctie en aanvulling nieuwsbrief juni 2010

Beste geachte lieve allemaal,

 

een kleintje.

Ik ken inmiddels de teksten en het wordt een mooie voorstelling van de Vorlesebühne vanavond in de houtzaagmolen, veel dialogen, veel spel met elkaar, kan dus ook best een keertje zonder mij (www.kortevreemdeproza.nl)

18 juni en 19 juni spelen dus 'Krantenkoorts' en 'Geleidelijk verliest de mens zijn gedaante' in Eindhoven (zie voor meer info www.straffemadammenenmakkemannen.nl). Alle liefhebbers van kussens, van mannen, van vis, van Daniil Charms, van vrouwen en van muziek zijn erg welkom.

Wat het optreden op 20 juni om 16 uur betreft mag ik even iets aanvullen en corrigeren. Ik meldde eerder dat het om een besloten middag bij Stichting Elf ging maar dat was een fout van mij. Samen met de dichteres Marlies Souren en de pianist Gerard Blom zal ik een uniek optreden doen een beetje in de geest van de Vorlesebühne, wil zeggen dat wij geen grote gescheiden blokken doen maar dat ik een compositie maak uit haar en mijn teksten, teksten zo op elkaar laat reageren, daarnaast zullen er ook enkele teksten zijn die wij samen doen.                                                                                                             De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage achteraf is welkom, de voorstelling duurt van 16.00 tot 17.00 uur en zal plaatsvinden op Nieuwegracht 11 te Utrecht, bij Koos Witteveen en Stichting Elf.

27 juni speelt mijn seance 'Multatuli hoort u mij?' twee keer (ergens tussen 17.00 uur en 20.30 uur) op straatfestival Via Ventosa in Eindhoven. Via www.viaventosa.nl zijn de exacte locatie en de exacte tijdstippen te ontdekken (het programmaschema nu is nog niet definitief, de tijden kunnen nog iets veranderen en de lengte van de voorstelling klopt nog niet)

Nog een kleine aanvulling (juli is vooralsnog op dit moment verder rustig en alleen hiervoor wil ik geen nieuwsbrief rondsturen): 14 juli zal ik als dichter optreden op festival Bead the poetry in Doordrecht (www.bigrivers.nl/site/new_bigrivers_site/)

En ja, heb het jaarfinale op 2 juni jongstleden van de U-slam gewonnen, betekent dat ik dan dus wel in november of december van dit jaar weer eens in de halve finale van het NK-poetry-slam zal staan.

Hopelijk tot ziens, vanavond of iets later

bernhard

 

 

Back to top