tweede aanloop: Lukida

Ik verstuurde deze nieuwsbrief eigenlijk al gisteren maar ik weet dat tenminste drie mensen hem niet hebben ontvangen. In het geval er mensen zijn die hem wél al gisteren hebben ontvangen mijn excuses.

Beste waarde lieve allemaal,

er zijn voor wie snel is nog enkele plekjes vrij op de speciale kerstavond van de Vorlesebühne op dinsdag 24 december (reserveren via vorlesebuhne@gmail.com). Er zijn een aantal optredens erbij gegroeid in januari en februari, daarover later meer. Nu eens een attentmaking van een andere soort. Wie weet, misschien iets voor iemand die nog wanhopig op zoek is naar een speciaal kerstcadeau.

Lukida is een organisatie die dit jaar is opgericht met allerlei goede bedoelingen. Dat bv in de toekomst minder hongerlijdende kunstenaars en artiesten het straatbeeld blijven vervuilen. Daarnaast ook (maar dat is voor de maatschappij dan weer minder relevant) dat er meer samenwerking ontstaat tussen allerlei artistieke disciplines. Om de dagelijkse paniek onder kunstenaars wat te verminderen en de productie van mooie en eigenwijze dingen veilig te stellen is er nu de mogelijkheid om een abonnement op een favoriete kunstenaar te nemen. Wat dus prettige steun en waardering voor de maker betekent en tegelijk terzijde ook een speciaal cadeautje voor de abonnee behelst. Het is niet mijn bedoeling om te ronselen, ik wil wel graag attent maken. http://www.lukida.com/makers

fijne kerst en deze dingen,

bernhard

Back to top