verjaardagsfeest e.a.

Beste geachte lieve allemaal,

welkom voor jouw beeldscherm, hier de informatie waar we beide iets aan kunnen hebben:

Aanstaande zaterdagavond 22 oktober, 20 uur: De Vorlesebühne met 'Kleine Ongemakken' in de Utrechtse houtzaagmolen (Molenpark 3). Als grote ongemakken de precisiebombardementen op ons bestaan zijn, zijn de kleine ongemakken de sluipschutters. De sluipschutters, die zich ophouden in de vouwen van reclamefolders, die je vingers laten bloeden, in de spin die in je keel kruipt en een vreselijke hoestbui teweeg brengt tijdens een liefdesverklaring en in het haartje in de anus van de minister, dat uitgroeit tot een heuse aambei.

Van dienst: Stefan Nieuwenhuis, Simon Weeda, Spencer Brandsen (vertolkt door Bernhard Christiansen), Sylvia Hubers, Kasper C. Jansen
Gedeserteerd: Marein Baas

Muziek: Henk Boogaard

Open Podium met Marjon Zomer, Bianca Hendriks en Knof, inschrijving voor het volgende open podium: info@bernhardchristiansen.
nl
entree: 9/6 euro

www.kortvreemdproza.nl

Zondag 23 oktober, 14.00 uur: De Vorlesebühne speelt een extra aflevering van een klein uur in de Amersfoortse bibliotheek in het kader van een groter 'Het leven is verrukeluk'-programma. Met Sylvia Hubers, Bernhard Christiansen, Stefan Nieuwenhuis, Kasper C. Jansen. Muziek: Steven de Jong. meer info: http://www.debeep.nl/actueel/agenda/vurrukkulluke-literaire-middag/8062 

De Vorlesebühne op 30 oktober in Leusden vervalt helaas, zal waarschijnlijk later plaatsvinden.

 

In het weekend 4-6 november speelt onze voorstelling rond de Russische absurdist Daniil Charms 'Geleidelijk verliest de mens zijn gedaante...' in het mooie kleine met veel liefde en hardnekkigheid nog steeds in leven gehouden literair theater Branoul in Den Haag, Maliestraat 12.  Vrijdag en zaterdag begint de voorstelling om 20.30 uur, zondag om 14.00 uur. En ja, als het theater en de heel speciale voorstelling dan nog steeds onvoldoende prikkeling bieden om in beweging te komen, op zondag is er nog iets heel aantrekkelijks aanwezig. Dan kun jij ook komen om mijn hand te schudden of een kusje op de wang te drukken of wat taart in mijn mond te proppen of eens puur voor mijn plezier naar de voorstelling te komen kijken. Dan ben ik namelijk jarig en Nederlanders houden erg van feliciteren, dat weet ik wel. En dan kun je ook nog Ariadne van harte feliciteren want zij is dan niet mijn zus of dochter of mijn lief maar wel mijn pianiste en dat telt ook.
Meer info over alles (behalve dan over mijn verjaardag) en de mogelijkheid om te reserveren vind je via www.branoul.nl.  Je kunt ook telefonisch reserveren via 070 3657285.

In november komt er nog een heleboel, bv een hele spectaculaire derde Dobbelslam op zondag 13 november, maar dat wordt mij nu teveel, dat komt later.

Tenslotte ben ik dus afgelopen week in Engeland geweest, in Birmingham, ik werd tweede op de internationale Dice slam. Het was erg mooi en spannend en erg druk bezocht (meer dan de helft van de bezoekers daar kunnen wij in Averechts onmogelijk verwerken) en het publiek was heel enthousiast over de performers en het concept. Aan het spel met dobbelstenen en juryleden kan volgend jaar lekker verder gevijld worden (de jury zou nog scherper en belangrijker kunnen worden, beter 1 dobbelsteen met 12 cijfers dan 2 met 6), de Dice slam daar in Birmingham zal wel net als onze Dobbelslam een jaarlijks event worden. Voor wie nieuwsgierig is en Engels kan, er is ook iets geschreven achteraf:

http://garylongden.wordpress.com/2011/10/14/hit-the-ode-%E2%80%93-international-dice-slam-fazeley-studios-birmingham/

Hopelijk tot spoedig, hartelijke groet,

bernhard

 

Back to top