Literaire performance

SCHMERZ

SCHMERZ is een coproductie van de KunstLimo en Krantenkoorts. De toeschouwer wordt uitgenodigd voor een korte rit in de KunstLimo. De klanken van Meditation uit de opera Thais, een vioolsolo gespeeld door Kilian van Rooij, roepen een melancholische sfeer op. Twee heren in zwart kostuum (Maurits Cornelis en Bernhard Christiansen) stappen mee de limousine in.

Poëzie-entiteit Blauw

Het licht absurdistische literair podium Poëzie-entiteit Blauw bestaat uit een aantal dichters en bevlogen organisatoren en speelt vijf keer per jaar. Blauw nodigt dichters en andere artiesten uit om samen met de presentatoren op een speelse manier invulling te geven aan een door Blauw gekozen thema (bv. 'Mislukte woorden', 'Vlinders en vliegtuigen', 'Blautisme', 'Ontmoetingen met bureaucratie', 'Uitstel van executie', 'De Harem in mijn navel').

Vorlesebühne

Vorlesebuhne

Het wemelt in dit land van poëzie, de korte proza lijdt een weggemoffeld en onderdrukt bestaan. Wij willen een stempel gaan ontwikkelen, een kleine stempel die wij samen op dit landje kunnen drukken. Er moet iets anders.

Inhoud syndiceren

Back to top